Synshorn – Årets siste topp

Synshorn – Årets siste topp

“De har åpnet veien til Garli! Henter deg kl 0900 sharp i morra! Husk skredsøker :D”
– Eivind

En uke fyllt med deilig puddersnø i Raudalens nedfarter ble avsluttet på eksepsjonell vis. Siste lørdagen i 2017 var øremerket Topptur og Synshorn. Turen er lett, fin og tar vanligvis i underkant av en time opp til Synshorns 1475 moh. Har du meg på slep så tar ting litt lenger tid. “Aiaiai, for en uuuuutsikt!”, “Oooooo, ser der! Ut til siden. Vri hodet litt mer… litt til… SÅNNJA!” og “Vent litt, må bare få fanget et par shots.” Takket være en god slump tålmodighet, vakker natur og løftet om fri bruksrett av bildene på instagram ble det delt smil på vei opp og gledeshyl på tur ned.

Alle adjektiv jeg prøver å fremkalle faller kort i beskrivelsen av landskapet. Til og med bildene klarte ikke engang å fange følelsen vi bar på da vi skuet innover Jotunheimen og gledet oss til nedfarten. Nok klissprat! Siden jeg plukket opp mitt første ANALOGE kamera (det er sånn med film… film er sånn som fremkalles… fremkalling er når du bruker kjemika… glem det #googleit) og lekte med innstillinger i bakken har jeg drømt om å få publisert et av bildene mine i FriFlyt. For å være ærlig så hadde jeg helt glemt denne drømmen før den blusset opp igjen på lørdag. Game On! Et av målene for 2018! FriFlyt! Så Gøy! 😀

Her er første batch jeg sender dem og krysser fingerne:
There are no comments

Leave a Reply